hestekastanje

Kosmetik med hestekastnød ekstrakt

hestekastanje (Hestekastanje) er en meget populær ingrediens i fremstillingen af ​​kosmetik, især salver samt andre kosmetiske produkter. Hestekastanjer og dets aktive stoffer øge modstanden af ​​kapillærer og forbedre venøs tone. Endvidere antiinflammatorisk virkning og fremskynder absorptionen af ​​ødem.

Udvalget af kosmetik til hestekastnød - Castanum - præsenterer moderne personlige hygiejneprodukter med en fængslende duft. Kosmetik Den indeholder kosmetiske kvalitet olivenolie og ekstrakt fra frøene af hestekastanje (Aesculus hippocastanum) i kombination med andre nærende bestanddele til at beskytte mod overdreven udtørring og irritation af huden under vask og dens opretholdelse i en subtil og delikat tilstand.